Η Gaby Spanic ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της τελευταίας της σειράς "Prisionera" (Το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί στις 06/12 στο Telemundo), αλλά οι θαυμαστές της δεν θα περιμένουν μέχρι την επόμενή της τηλενουβέλλα για να την ξαναδουν, καθώς, λίγο καιρό πριν κυκλοφόρησε ένα ημερολόγιο για το 2005 και τους 4 πρώτους μήνες του 2006, με sexy φωτογράφησή της, συνοδευόμενο με το πρώτο της CD, που περιέχει 10 τραγούδια καθώς και πολύ ακόμα υλικό, υπό τον τίτλο "Gabriela Total 2005".

   Η Ρrisionera είχε καθηλώσει τους τηλεθεατές ως που ξέσπασε το μεγάλο σκάνδαλο του Mauricio Islas και της Genesis Rodriguez. Η σειρά έχασε πολλούς τηλεθεατές, και φυσικά ήταν κάτι που έκανε τη Gaby

 να νοιώσει άσχημα. Ωστόσο, αυτό δεν την απέτρεψε 

από το να ξεκινήσει τα σχέδιά της για να δοκιμάσει τη τύχη της και στο τραγούδι, καθώς αυτό ήταν ένα όνειρο χρόνων. Έτσι, ηχογράφησε ένα CD με 10 τραγούδια γεμάτια ρυθμό - το "χιτ" φαίνεται να είναι το τρα- γούδι" La negra tiene tumbao"

- που συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο με τίτλο 

 
"Gabriela Total 2005" που κυκλοφόρησε στις 18.11.04, μαζί με ένα ημερολόγιο γεμάτο σέξυ φωτογραφίσεων, ένα DVD με διάφορα παρασκήνια, video clips και αρκετά σόου στα οποία είχε εμφανιστεί η Gaby. Επίσης, αυτό το πακέτο περιλαμβάνει ένα βιβλίο στο οποίο η αγαπημένη καλλιτέχνης εκμυστηρεύεται άγνωστες πτυχές της ζωής της - όπως άγνωστα περιστατικά για την σχέση της με τον Jose Angel Llamas - και επίσης μία δίετα, με την οποία προτείνει στους θαυμαστές της πως να κρατηθούν σε φόρμα.

   Στο μεταξύ, πρόσφατα η Gaby είχε ένα ατύχημα καθώς ετοίμαζε το τραπέζι για κάποιους φίλους: Προκάλεσε εγκαύματα 3ου βαθμού στα δάχτυλά της, ωστόσο οι γιατροί την καθυσήχασαν λέγοντάς της ότι καθώς θα περνούν οι μέρες θα αναρρώσει. Όντως, τώρα η 

Gaby έχει ήδη αναρρώσει και δεν ανησυχεί πια για την υγεία της. Ετοιμάζεται για ένα ταξίδι σε χώρες όπου προβάλλεται η "Prisionera" με σκοπό να προωθήσει τη σειρά, καθώς και το πακέτο της "Gabriela Total 2004".