ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2005

12.02.05 Ριμέικ της σειράς "Τοπ Μόντελς" με τη Natalia Oreiro που παρακολουθήσαμε μέσω του STAR το 2001 ετοιμάζει η Tv Azteca. Πιθανότεροι πρωταγωνιστές της, η Mariana Ochoa ("Λουίζα, η κόρη του κηπουρού") και ο Leonardo Garcia (Ρομπέρτο,"Πέρλα").
11.02.05 Σε συζητήσεις με την Carla Estrada βρίσκεται η Angelica Rivera για το αν τελικά θα είναι εκείνη η πρωταγωνίστρια της σειράς "Alborada" στο πλευρό του Fernando Colunga ή αν για 2η συνεχή φορά θα είναι η Adela Noriega.
03.02.05 "La otra mitad del sol" ονομάζεται η νέα σειρά της Tv Azteca που θα αντικατα- στήσει την "La heredera" τον Φεβρουάριο. Πρωταγωνίστριά της, η Anette Michel (Barbara του "Παλόμα και Λορέντζο"),ενώ συμπρωτα- γωνιστής της θα είναι ο Demian Bichir.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2004

18.12.04 Πολλά δίκτυα ενδιαφέρονται για να εντά- ξουν τη Gabriela Spanic στο δυναμικό τους. Προς το παρόν εκείνη διατηρεί το συμβόλαιό της με το Telemundo για ακόμα μία σειρά ενώ τώρα, μετά το τέλος των γυρισμάτων της "Prisionera" βρίσκεται σε περιοδεία για τη διαφήμιση του Gabriela 2005.
19.12.04 Πέντε πιθανά σενάρια υπάρχουν για το τέλος της σειράς "Ιερό Πάθος" που θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα στην Αργεντινή. Μόλις δύο από αυτά έχουν "happy end"!

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2004

08.12.04 H Angelica Rivera δήλωσε ότι δεν θα επιτρέψει στους φωτορεπόρτερ να τραβήξουν φωτογραφίες απ' το γάμο της με το Jose Alberto Castro, μα θα τους δώσει εκείνη επιλεγμένες.
07.12.04 O Fernando Colunga θα είναι ο πρωταγωνιστής στην επόμενη σειρά της Carla Estrada. Η  Lucero, η Barbara Mori, ακόμα και η Adela Noriega (η τελευταία του τηλεοπτική "παρτενέρ" στη σειρά "Amor Real") είναι ονόματα που ακούγονται για τον συμπρωταγωνιστικό ρόλο.
01.12.04 Ακολουθώντας την επιτυχία του ημερολογίου της Gaby Spanic, η Adriana Fonseca και η Niurka με τον σύζυγό της Bobby, κυκλοφορούν σέξυ ημερολόγια για το 2005.

.

NΟΕΜΒΡΙΟΣ 2004

30.11.04 Ο Manuel Corsega (έπαιζε τον Μπραούλιο στη σειρά "Παουλίνα") ζήτησε από τη Thalia να του δώσει την άδεια να γυρίσει μία τηλενουβέλλα βασισμένη στην ζωή της. Εκείνη δεν απάντησε ακόμα.
25.11.04 Η Αngelica Rivera με τον Jose Alberto Castro και η Ludwika Peleta με τον Plutarco Harza είναι δύο ζευγάρια που θα παντρευτούν μέσα  στο Δεκέμβριο.
,

Εάν πιστεύετε πως τα "γρήγορα νέα" που διαβάζετε στο Latin Soaps Fever ® website ή οι φωτογραφίες που τα συνοδεύουν ανήκουν στην ιστοσελίδα σας και δεν ζητήθηκε άδεια για τη χρήση τους, παρακαλώ ενημερώστε μας!