ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

1.        Κανόνες συμμετοχής στη κοινότητα.

1.1        Νέα Μέλη και υποδοχή.
Όλα τα νέα μέλη είναι υποχρεωμένα να παρουσιαστούν στο μήνυμα ("NEO ΜΕΛΟΣ; Πείτε μας ένα "γεια"!") στο κεντρικό φόρουμ τηλενουβελλών ή στο νέο μήνυμα με τίτλο "Είσαι νέο μέλος; Μη διστάζεις και έλα να σε γνωρίσουμε" στο forum του Simplemente Natalia Grecia. Ακόμα και αν αυτό το ένα μήνυμα είναι το μοναδικό που θα γράψουν καθ' όλη τη διάρκεια παραμονής τους στο φόρουμ, ένα τέτοιο μήνυμα είναι απαραίτητο να υπάρχει από κάθε νέο μέλος που έχει συνολικό αριθμό μηνυμάτων 0. Νέα μέλη που εμφανίζονται στη λίστα των συνδεδεμένων χρηστών και δεν έχουν γράψει ούτε ένα μήνυμα εντός 48 ωρών, θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

1.2 Νέα μηνύματα
Πριν δημοσιεύσετε ένα νέο μήνυμα, είστε υποχρεωμένοι να ελέγξετε εάν το γράφετε στο κατάλληλο φόρουμ καθώς επίσης και εάν δεν υπάρχει ήδη ανοιχτό τέτοιο μήνυμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενότητα "Search" που υπάρχει σε κάθε φόρουμ για να σιγουρευτείτε ότι δεν υπάρχει κάποιο ανοιχτό μήνυμα. Σε περίπτωση που επανειλημμένως, οποιοδήποτε μέλος ανοίγει καινούρια μηνύματα ενώ υπάρχουν ήδη ανοιχτά θέματα με παρόμοιο ή εντελώς ίδιο θέμα, το μέλος αυτό θα διαγράφεται.

1.3 Προειδοποίηση για περιλήψεις "σπόιλερς"
Εάν θέλετε να μοιραστείτε με τα υπόλοιπα μέλη περιλήψεις σχετικά με τις επόμενες σειρές, ελέγχετε εάν υπάρχει στο ανάλογο φόρουμ ειδικό μήνυμα περιλήψεων, όπου και εκεί μπορείτε να δημοσιεύσετε τις περιλήψεις σας. Εάν δεν υπάρχει τέτοιο μήνυμα, μπορείτε να δημοσιεύετε τις περιλήψεις στο μήνυμα "Σχολιασμός επεισοδίων" αλλά με εμφανή προειδοποίηση για το ότι στη συνέχεια ακολουθούν περιλήψεις. Δεν αρέσουν σε όλους οι περιλήψεις για τα επόμενα επεισόδια που τις περισσότερες φορές αλλοιώνουν την "αγωνία" για τα επόμενα επεισόδια.

1.4        Συμπεριφορά
Να είστε κόσμιοι και να αποφεύγονται οι προσωπικές διαμάχες μεταξύ των μελών. "Εμπρηστικά" μηνύματα με έμμεση ή άμεση προσβολή μέλους θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση και αν συνεχίζεται η κατάσταση θα διαγράφονται και οι συγγραφείς τους από τη λίστα μελών του φόρουμ.

1.5 Προσωπικές συζητήσεις μεταξύ μελών
Προσωπικές συζητήσεις μεταξύ μελών που εξελίσσονται σε μηνύματα σχολιασμών επεισοδίων κ.α. απαγορεύονται. Εάν προτιμάτε οι προσωπικές σας συζητήσεις να γίνονται δημόσιες αντί του να χρησιμοποιήσετε το EzInbox σας, έχετε το δικαίωμα να ανοίξετε μηνύματα στα φόρουμ "Κεντρικό Φόρουμ" και "Δοκιμές και Υποστήριξη" και μόνο εκεί. Οπουδήποτε αλλού εάν υπάρξουν προσωπικές συζητήσεις μεταξύ μελών θα διαγράφονται.

2. Πνευματικά δικαιώματα.
2.1 Τα πνευματικά δικαιώματα αυτής της ιστοσελίδας είναι κατοχυρωμένα.
Με εξαίρεση το forum του Simplemente Natalia Grecia, που υπάγεται στο ελληνικό fan club της Ναταλία Ορέιρο, όλες οι υπόλοιπες ομάδες συζητήσεων ανήκουν στο Latin Soaps Fever: telenovelas.gr. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, μερική ή ολική του φόρουμ, των μηνυμάτων του και των εικόνων, σε εξωτερικό σύνδεσμο πέρα από τη διεύθυνση Telenovelas.Gr χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη.

2.2 Αποποίηση ευθύνης
Το Latin Soaps Fever: Telenovelas.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τα όσα λέγονται ή γράφονται εδώ. Η ευθύνη των μηνυμάτων ανήκει στους συγγραφείς τους.

2.3 Το Latin Soaps Fever: Telenovelas.gr δεν στηρίζει την πειρατεία.

3.        Διαφημίσεις
Απαγορεύεται κάθε είδους διαφήμιση στη κοινότητα Latin Soaps Fever, είτε πρόκειται για σύνδεσμο στο διαδύκτιο, είτε για αγγελία πώλησης οποιουδήποτε αγαθού ή υπηρεσίας. Σε αυτή τη κατηγορία δεν συμπεριλαμβάνονται οι εξωτερικοί σύνδεσμοι που σκοπό έχουν την περαιτέρω ενημέρωση πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα, όπως για παράδειγμα σύνδεσμοι που οδηγούν σε εξωτερικές σελίδες σειρών.

4.        Αποδοχή των όρων χρήσης
Περαιτέρω συμμετοχή σας στη κοινότητα Latin Soaps Fever: Telenovelas.gr σημαίνει ταυτόχρονα την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων χρήσης. Εάν δεν συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους, παρακαλώ μην εγγραφείτε στο forum.

ΟΔΗΓΙΕΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ: ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ